Minden évben, ilyenkor novemberben rendezik meg a Vörösmarty Tagintézményben  az egészséges napot. Idén november 27-én, pénteken egy játszóház feladataiban mutatták be az iskola pedagógusai az egészséges életmód legfontosabb elemeit.
Az alsó tagozatosok akadályversenye mellett a programokra meghívást kaptak Orosháza óvodásai is, az ő feladataik is az egészséges életmódhoz kapcsolódtak. Kipróbálhattak különböző tornaeszközöket, iskolások segítségével válogathattak az évszaknak megfelelő ruhadarabokból. A naposok megterítettek egy ünnepi asztalt, szalvétát hajtogattak, kirakózhattak, és nem maradt el a mesefilm és közös éneklés sem. Csillogó szemekkel és nagyon aktívan vettek részt a programokban az óvodások, és megígérték, hogy máskor is eljönnek hozzánk.
A nap zárásaként minden gyermek egy-egy almát és matricát kapott a próbák teljesítéséért.

Képeink: 

A bejegyzés trackback címe:

https://iskolahirado.blog.hu/api/trackback/id/tr401576805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása