iskolahiradó 2009.10.18. 09:19

Beköszöntő

Kedves Gyerekek, kedves Szülők!

 

Sok szeretettel köszöntünk benneteket oldalunkon!
Ez a weboldal az orosházi általános iskola Vörösmarty Tagintézményének hírblogja. Célunk az iskola aktuális híreinek és eseményeinek pontos rögzítése, és azok közzététele a szülők, tanulók számára.
Az iskolában számtalan esemény történik nap mint nap. Ezek megjegyzése, az aktuális határidők fejbentartása sokszor nagyon nehezen megy még nekünk, az iskola dolgozóinak is. Az iskola tanulói között is vannak feledékenyek, és így a pedagógusok és a szülők közötti információáramlás sokszor nehézkes vagy nem is létezik. Pedig a gyerekek egyéni fejlődésének egyik alapja a kommunikáció és a jó kapcsolat a szülői házzal. Ezért gondoltuk a hírblog elindítását.
Ezen oldalnak nem célja a már eddig kialakult kommunikációs csatornák (ellenőrző és tájékoztatófüzet, személyes kapcsolatok, fogadó órák) felváltása, csupán egy újabb lehetőséget akarunk adni a hírek gyors áramlásának. Az oldalt teljes egészében az iskola tanulói fogják üzemeltetni, nekünk, pedagógusoknak csak a felügyelet lesz a feladatunk. A legfontosabb célunk az lesz, hogy pontatlan hír, esemény ne kerüljön fel a hírblogra. Az aktuális információk mellett tervezzük azt is, hogy a már lezajlott események képeit és eredményeit is publikáljuk itt.
Reméljük sokszor látogat még el oldalunkra, és megelégedéssel fogja azt használni!

A bejegyzés trackback címe:

https://iskolahirado.blog.hu/api/trackback/id/tr431457387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sztvoreczmilan96 2009.10.20. 13:55:48

Szerintem nagyon jó ötlet volt ennek a weboldalnak az elkészítése.

Rózsa Zoltán 2009.10.23. 11:49:41

Úgy emlékszek, nekem is vannak időnként feledékeny gyermekeim:) Köszi!!

Dér Imréné 2009.10.23. 15:31:31

Szerintem is nagyon jó ötlet,köszönöm
süti beállítások módosítása